06-33610418     info@salonmarlinda.nl

AHA FRUITZUURPEELING

Het resultaat is verbluffend!


De term peeling komt van het Engelse “peel” en betekent letterlijk “de huid afpellen”. Een fruitzuurpeeling is een effectieve manier om de huid op verschillende manieren te verbeteren. Het uitvoeren van een peeling dient uiterst zorgvuldig gedaan te worden door een ervaren specialist, om complicaties zoals littekenvorming en pigmentreacties te voorkomen.

Van de groep AHA’s (alphahydroxyzuren), is glycolzuur het meest effectief. Ze kunnen het meest effectief in de huid werken omdat hun moleculaire structuur het kleinst is. Andere AHA’s zijn melkzuur, wijnsteenzuur, appelzuur en druivenzuur.

Glycolzuur doet de samenhang tussen de opperhuidcellen verslappen. Simpel gezegd, het lijmlaagje tussen de dode huidcellen wordt opgelost, zodat de dode huid versneld afschilfert. Daarnaast stimuleert glycolzuur de nieuwvorming van collageenvezels door de fibroblasten. Het grootste resultaat bereikt men in kuurverband.


De AHA Fruitzuurpeeling

De huid dient vrij te zijn van make-up en wordt gedesinfecteerd. Eventueel vindt er eerst een diepte-reiniging plaats. De fruitzuurpeeling wordt aangebracht en deze werkt één tot enkele minuten in op de huid. Als het eindpunt is bereikt, dan wordt de glycolzuurvloeistof van de huid verwijderd met koude waterkompressen. De huid wordt nabehandeld met een herstellende crème en/of een anti-zonnebrandcrème.


Fruitzuurbehandelingen worden toegepast voor:

  • Rimpels / fijne lijntjes
  • Acne huid
  • Littekens (bijv. van acne)
  • Pigmentvlekken / levervlekken / zwangerschapsmasker
  • Verdikte / slecht opneembare (rokers)huid
  • Mee-eters & gerstekorrels
  • Onzuivere huid
  • Grove poriën
  • Vette / schilferige huid
  • Vale huid met slechte doorbloeding

Na de behandeling

Je ziet direct na de behandeling dat je huid intensief is behandeld. De huid vertoont direct al verbeteringen in de structuur, rimpels zijn minder diep en de huidtextuur is fijner en egaler. De huid ziet er licht rood tot roze uit en heeft een frisse uitstraling en kan aanvoelen alsof je te lang in de zon hebt gezeten, deze is namelijk nu verdund en erg gevoelig voor invloeden van buitenaf.

Voorkom blootstelling aan zonlicht tot minimaal 3 dagen na de behandeling en gebruik een zonnebrandproduct SPF 30-50.


Optimaal resultaat

Voor een optimaal resultaat raad ik je aan de fruitzuurbehandeling in kuurverband van 6 of 10 keer te herhalen, met tussenposen van 7-10 dagen per behandeling. De fruitzuurbehandelingen worden geoptimaliseerd door de revolutionaire producten van Cenzaa. De set producten die je voor thuis geadviseerd krijgt zorgen ervoor dat de behandeling thuis in lichtere mate kan worden voorgezet zodat je je huid aan het werk houdt. Je krijgt tijdens je eerste behandeling hierover uitgebreid advies en een leuke korting mocht je overgaan tot het afnemen van een kuur!


Prijsoverzicht


Consult: t.w.v. € 30,00: Gratis

Losse behandeling gelaat : € 51,50 (upgrade samen met Acne Refresh Your Skin behandeling € 35,00)
Kuur 6 behandelingen gelaat: € 275,00
Kuur 10 behandelingen gelaat: € 460,00

Thuisgebruik:

Bij afname van een kuur krijg je de mogelijkheid een bijpassende set voor thuis aan te schaffen met 10% korting. Door dagelijks je huid thuis te behandelen met fruitzuren haal je het beste resultaat uit je kuur. Dit is dan ook zeker aan te bevelen.

Deze set bestaat uit: Reiniging, AHA Skin Peel 5 of 10%, Dag & nachtcrème en Advanced Sun Cream SPF 50.