Veilig zonnen

BLOG | VIJF TIPS MET BETREKKING TOT DE ZON IN RELATIE TOT DE CENZAA LIFESTYLE CIRCLE
De Nederlandse zomers worden warmer en het aantal zonuren neemt toe ten opzichte van een aantal jaren geleden. Vorig jaar was zelfs een jaar dat geschiedenis schreef doordat 2020 een van de meeste zonuren ooit telde. Goed nieuws als je -net als velen- graag de zon aandoet. Minder goed nieuws voor de huid. Althans, als je jouw huid niet goed beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon. Cenzaa geeft je vijf tips aan de hand van de Cenzaa Lifestyle Circle, zodat jij zorgeloos van de zon geniet.

Lees verder..

Pigmentvlekken

Iedereen kent ze en vrijwel iedereen heeft ze. Bijna niemand is er blij mee. Als de zon weer begint te schijnen, verschijnen ze: op de huid van je gezicht, je decolleté of op je handen. Je komt er heel gemakkelijk aan, maar ook heel moeilijk weer vanaf. Wat zijn pigmentvlekken eigenlijk en hoe ontstaan deze huidverkleuringen? En nog belangrijker: wat kun je eraan doen om ze te voorkomen en te verminderen?

Lees verder..

Maskne

We leven op dit moment in een bizarre tijd. Mondmaskers dragen? Prima, doen we! Mask-ja veranderde al snel in maskne. Rond de mond en neus, krijgen we massaal allemaal onzuiverheden. Super vervelend natuurlijk. Ik ben daarom even de literatuur ingedoken en vertel je graag hoe we deze puistjes tegen kunnen gaan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan hieronder verder. Of ga meteen naar mijn gratis product advies voor acne.

Lees verder..

Hirsutisme

Haargroei bij vrouwen. We hebben het er maar druk mee. Scheren, harsen, waxen. We doen er alles aan om de haren weg te krijgen. Waar je als vrouw dan echt niet op zit te wachten is hirsutisme. Hierbij is er namelijk sprake van overbeharing bij een vrouw, maar dan volgens een mannelijk beharingspatoon. De beharing zit dus op plekken, waar normaal bij een vrouw geen donker gekleurd haar groeit. De overbeharing wordt vaak veroorzaakt doordat een vrouw teveel mannelijke hormonen aanmaakt. Of omdat de haren gevoeliger zijn geworden voor de mannelijke hormonen. Het weg halen van de haren helpt hierdoor niet, want ze blijven terug groeien. Toch zijn er dingen die je tegen hirsutisme kunt doen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan deze blog verder!

Lees verder..