06-33610418     info@salonmarlinda.nl

Even voorstellen

Ik ben Marlinda Bladt, 41 jaar oud en heb inmiddels 21 jaar ervaring in huidverzorging.

In 1999 studeerde ik af aan het Alfa College te Emmen als allround schoonheidsspecialiste en tevens behaalde ik mijn MKB diploma.

Mijn eerste echte baan als schoonheidsspecialiste kreeg ik bij Beauty en Saunacentrum Anholts in Schoonebeek waar ik diverse wellness behandelingen uitvoerde en daardoor al veel kennis en ervaring heb opgedaan. In 2002 verhuisde ik naar Groningen waar ik 3 jaar heb gewerkt bij Ins Outs Beauty, een gerenommeerde schoonheidssalon in Groningen. Hier heb ik heel veel kennis opgedaan met name op het gebied van huidverbetering. Sterker nog… Dit werd mijn expertise! Mensen met huidproblemen waaronder bijvoorbeeld acnelittekens kon ik erg goed helpen door de intensieve en diepgaande werking van producten met o.a. fruitzuren.

Na 3 jaar in dienst te zijn geweest leek het me een enorm leuke uitdaging om zelf een schoonheidssalon op te richten. In 2005 verhuisde ik naar Gieten waar ik vanaf 1 november ben gestart met mijn eigen salon.

Inmiddels bestaat mijn salon al ruim 15 jaar. In deze jaren ben ik mij nog meer gaan specialiseren op het gebied van huidverbetering en definitief ontharen. Na verschillende cursussen en opleidingen te hebben gevolgd waaronder ontharingstechnieken kan ik spreken van een groot aanbod binnen onze schoonheidssalon. Behandelingen als permanente make-up, definitief ontharen en huidverbetering d.m.v. peelings en laser zijn allemaal mogelijkheden binnen onze salon evenals bindweefselmassage, make-up en wellness behandelingen.

Kijk lekker rond op onze website naar de tal aan mogelijkheden. Mocht je er niet uitkomen. Bel gerust of stuur een mail/app voor een gratis intake gesprek.

Je bent van harte welkom!